De Guadlwerkstatt is derzeit gschlossn
Mia baun dahoam no um und sann dann im August und September auf da Klareralm (Geitau/Bayrischzell)
Nervenkeks - Dinklblia - Mamaladherzn - Ingwertala - Mandlhäufal - Apfescheibn - Weinringal - Liabsherzl - Anisguadl - Glücksschweindl - Sesamkeks und no mehra. Ausgsuachte Zuatatn, oide Rezepte und ned vui Zugga. Mid vui Miah vagehm mia de Nama füa de Guadl.
Durch guade Zuatatn, de lange Garzeit und dem Natursauer schmeckt ́s guad und hoit lang.
Probiert's einfach moi unsere guadn Brote & Guadln
Katharina
Hans
Im Frühjahr 2019 hat's an Artikel in der Leitzachtaler Gästezeitung Hollerbeerl über uns gem.
Mia hamm a Auszeichnung vom Deutschen Brotinstitut e.V. griagd.